malinola.blogg.se

Mina dagar , mina veckor , min framtid.

FLÅT.

Publicerad 2013-01-31 09:10:49 i Allmänt

Sorry alla bloggläsare. Jag har varit dålig på uppdatering. Det kan lätt bli så när man är ett år äldre. Man blir liksom lite ringrostig när man blir gammal.
Ja, ni hörde rätt, jag har fyllt år!
Hade en underbar födelsedag med paintball i Västerås hela dagen, och därefter partaj all night long. Man blev ju full som en kastrull. Men vad gör det?

Snön är snart borta, alltså är det bikinisäsong snart. Påtal om det så ska jag träna idag. Valkar=bort

Hej

VARMT

Publicerad 2013-01-24 08:12:54 i Allmänt

Idag är det varmt ute hörni.
Bikini är ett måste. Gärna med strumpor och sandaler också.

FETT FET

Publicerad 2013-01-07 10:12:08 i Allmänt

Hej alla miljontals läsare.
Måste vara tufft för mina blogg-konkurrenter att veta att jag har hela TRE läsare. Rik som ett troll är vad jag är. Gucci,Prada here i come!

Idag började jag min äckliga diet för att få bort fläskkotletterna på magen. Käkade äcklig havregrynsgröt i morse och nu får jag inte äta frukt. Inte heller får jag äta några kolhydrater. Kommer bli så smal så att jag nästan går av.
Fett med kul.

Herro

2013

Publicerad 2013-01-02 20:08:06 i Allmänt

Hej hej hej hej.
 
Är tillbaka efter julstöket. Hjärnan har varit igång på fullvarv i över en vecka, men har precis börjat om på ny bra kula.
Julen var underbar. Första julen hemifrån, kändes lite jobbigt vissa stunder. Inte för att jag firade utan familjen, utan för att man vet att dom är en miljard mil bort. Kan ju inte ens ge en julkram eller tusen.
Fick fina julklappar iallafall, det kan jag meddela.
 
Nyårsafton var helt underbar. Käkade finfin mat med alldeles underbara vänner. Andra nyåret med min kärlek, och även det var underbart.
 
Är hemma och är sjuk, inte kul direkt. Mitt immunförsvar, som i vanliga fall är hur bra som helst, verkade inte kunna motstå en superförkylning.Ändå, så har jag haft en bra start på 2013. Och detta året kommer bli
L-O-V-E-L-Y.
 
herrårå.
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela